неділя, 14 квітня 2019 р.

Пряна курка з картоплею в фользі

Інгредієнти:
  • Одна курка;
  • Півкіло картоплі;
  • Дві цибулини;
  • 1 столова ложка соєвого соусу;
  • Сік від лимона (достатньо половини фрукта);
  • Сіль і спеції додають за смаком.
Вимиту курку необхідно розрізати на шматочки невеликого розміру і трохи прожарити, використовуючи звичайну сковорідку. Картоплю очищають і нарізають шматками великого розміру.
Деко застеляють фольгою, викладають на нього картоплю, цибулю, порізану кільцями, і курку. Потім додають спеції і сіль.
Блюдо закривають зверху фольгою, ставлять в духову шафу, розігрітий до 200 градусів. Після 60 хвилин фольгу знімаємо, збільшуємо вогонь і продовжуємо запікання ще 10 хвилин. Про готовність страви повідомить з’явилася рум’яна кірочка.

Немає коментарів:

Дописати коментар