Інгредієнти:
борошно - 4 склянки
вода - 1,5 склянки
яйця курячі - 1 шт.
олія рослинна - 2 ст. л.
сіль - 0,5 ч. л.
цукор - 0,5 ч. л.
фарш свинячий - 500 г
цибуля - 2 шт.
Приготування:
Фарш викладаємо у глибоку миску, змішуємо із зеленню, цибулею та спеціями.
Готуємо тісто: борошно висипаємо у глибоку посудину, вливаєму туди стакан гарячої води і додаємо дрібку солі. Перемішуємо тісто руками або лопаткою і отримуємо заварний варіант тіста.
В іншій мисці змішуємо борошно з розбитим яйцем, рослинною олією, сіллю та цукром. Потім виливаємо заварне тісто і перемішуємо всю суміш руками. Тісто загортаємо плівкою і залишаємо настоятися.
Після того як пройде півгодини, з тіста розкачуємо великі тонкі млинці і викладаємо на них трохи фаршу (попередньо додавши до нього 100 гр води). Закріплюємо краї руками і придавлюємо виделкою.Чебуреки розкладаємо на сковороді і обсмажуємо до коричневої скоринки.
Немає коментарів:
Дописати коментар